Створення автоматизованого багатофункціонального комплексу експрес-аналізу тритію - Забулонов, Ю.Л.; Макарець, М.В.; Одукалець, Л.А.; Стоколос, М.О.; Ревунова, О.Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Описується необхідність розроблення та створення дослідного зразка спеціалізованого обладнання автоматизованого комплексу вимірювання тритію для виявлення передаварійних станів технологічних систем АЕС.