Клінічні та біохімічні дослідження ефективності дієтичної добавки бальзасил при лікуванні синдрому залежності від алкоголю - Пострелко, В.М.; Барвінченко, В.М.; Ліпковська, Н.О.; Туров, В.В.; Картель, М.Т. (Поверхность, 2015)
Результати клініко-біохімічних досліджень показали терапевтичну ефективність дієтичної добавки Бальзасил, що поєднує адсорбційні і антиоксиданті властивості, при лікуванні синдрому залежності від алкоголю. У всіх групах хворих встановлена добра переносимість препарату, не виявлено протипоказань, побічної дії та алергічних реакцій.