Інформаційні матеріали про підсумки виконання науково-технічної програми "Розробка науково-технічних методів, засобів і автоматизованих систем контролю параметрів напівпровідникових матеріалів, структур і приладів" (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Виробництво високотехнологічної конкурентоспроможної продукції не має сенсу, якщо при цьому не враховувати прийняті у світі технічні стандарти та стандарти якості. Більш того, інтеграція України у світове товариство неможлива без вирішення всіх питань в галузі стандартизації, сертифікації і захисту прав споживачів. В повній мірі ці вимоги відносяться також до одного із найбільш перспективних науково- технічних напрямів по створенню вітчизняної сенсорної продукції.