Реверс трифазних асинхронних двигунів з шестифазними обмотками - Лущик, В.Д.; Полезін, С.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Доведена можливість здійснення реверсу в трифазних асинхронних двигунах з шестифазними обмотками на статорі. Показано, що під час реверсу шестифазні обмотки зберігають всі свої заявлені переваги.