Урахування зміни теплових та вібраційних параметрів електричних машин із тривалим напрацюванням на відмову - Сьомка, О.О.; Прус, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Обґрунтовано особливості визначення теплових та вібраційних параметрів електричних машин при тривалому напрацюванні на відмову за умови наявності дефектів основних конструктивних вузлів та елементів. Обумовлено необхідність удосконалення існуючих та розробки нових методів дослідження та моделей надійності на їх основі.