Дослідження роботи трифазно-однофазних асинхронних електроприводів при стохастичних навантаженнях - Шуруб, Ю.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Розроблено та досліджено систему керування трифазно-однофазного асинхронного електроприводу з регульованим фазозміщуючим модулем, що дозволяє отримати симетричний режим при випадковому характері зміни навантаження.