Енергетичні характеристики вібратора з приводом від лінійного двигуна з неявнополюсним якорем - Бондар, Р.П. (Електротехніка і електромеханіка, 2014)
Розглянуто вібратор з приводом від лінійного двигуна зворотно-поступального руху. На підставі розробленої математичної моделі, отримано рівняння для визначення енергетичних характеристик вібратора з приводом від лінійного двигуна з неявнополюсним якорем. Проведено порівняльний розрахунок енергетичних характеристик за допомогою отриманої аналітичної моделі, та імітаційної Simulink-моделі параметри якої, визначені на підставі скінченноелементного аналізу.