Невідомі автографи Євгена Маланюка - Миронець, Н. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто невідомі автографи поезій Є. Маланюка 1925–1929 рр. та його листів до Зої Плітас, виявлених в Українсько-канадському документаційно-дослідницькому центрі в Торонто.