Під кутом нової інтегральної моделі дослідження - Гнатюк, М. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книгу: Тарнашинська Людмила. Сюжет Доби: дискурс шістдесятництва в українській літературі ХХ століття. – К.: Академперіодика, 2013. – 677 с.