Новознайдений ніжинський список другого тому "Мертвих душ" Миколи Гоголя - Сквіра, Н. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книги: Самойленко Г.В. Хроника написания второго тома “Мертвых душ” Н. Гоголя. – Нежин: НГУ им. Н. Гоголя, 2012. – 161 с.; Самойленко Г.В. Нежинский список второго тома “Мертвых душ” Н. Гоголя. – Нежин: НГУ им. Н. Гоголя, 2012. – 360 с.