Науковий семінар "Літературна спадщина Ніни Євгенівни Крутікової і сучасність" - Гогуля, М. (Слово і Час, 2013)
В Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся науковий семінар “Літературна спадщина Ніни Євгенівни Крутікової і сучасність”, присвячений 100-літтю від дня народження видатного вченого.