Ритуально-міфологічна основа поезії Василя Голобородька - Ребрик, О. (Слово і Час, 2013)
У статті проаналізовано поезію Василя Голобородька, увагу акцентовано на використанні елементів міфологічного світогляду та їхньому вияві у творчості поета.