Компаративістична конференція в Познані - Корбич, Г. (Слово і Час, 2013)
14–15 травня 2013 р. в Університеті ім. Адама Міцкевича (УАМ) в Познані (Польща) відбулася міжнародна конференція “Українська література в колі питань наукової компаративістики”.