Вектори сучасного літературознавства (за матеріалами журналу "Слово і Час") (Слово і Час, 2013)
31 жовтня цього року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл за участю працівників редакції журналу “Слово і Час”, співробітників кафедри теорії літератури, компаративістики і літературної творчості, студентів і викладачів Інституту філології.