Художні тенденції романтизму і просвітництва в поезії Бориса Грінченка - Камінчук, О. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто процес формування світоглядних і літературно-естетичних поглядів Б. Грінченка у зв’язку з поетичною творчістю письменника. Поезія, що виявила внутрішній світ автора, аналізується з погляду її образної й жанрово-стильової еволюції.