Борис Грінченко: рецепція "другорядних" українських письменників - Александрова, Г. (Слово і Час, 2013)
На основі літературно-критичних статей та епістолярної спадщини Б. Грінченка проаналізовано його погляди на творчість “другорядних” українських письменників, які засвідчували зацікавлення автора поточним літературним процесом, небайдужість до розвитку рідної літератури на засадах високої художності.