Коментоване факсимільне видання "Гайдамаків" Т. Шевченка і монографічне прочитання поеми - Боронь, О. (Слово і Час, 2013)
Рецензія на книги: “Гайдамаки”: [Факсимільне вид. Історія книжки. Інтерпретація (У 3 кн.)]. Гайдамаки. Поема Т. Шевченка. – СПб., 1841. – 131 с. [Факсимільне вид. – К.: Критика, 2013] Федорук О. Перше видання Шевченкових “Гайдамаків”: Історія книжки. – К.: Критика, 2013. – 152 с. Грабович Г. Шевченкові “Гайдамаки”: Поема і критика. – К.: Критика, 2013. – 360 с.