Новий нобелівський лауреат - Овчаренко, Н. (Слово і Час, 2013)
2013 року письменниці Еліс Енн Манро вперше в історії канадської літератури було присуджено Нобелівську премію з літератури як “майстрові сучасного оповідання”.