Виставка графіки Юрія Галіцина - Сеннікова, Р. (Слово і Час, 2013)
У Національному музеї літератури України з 30 вересня по 14 листопада 2013 р. експонувалася виставка “Жива твоя Лінія… (Графіка Юрія Галіцина)”.