Віршознавчий семінар - Афанасьєва, В. (Слово і Час, 2014)
5 листопада 2013 р. в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся науковий віршознавчий семінар на тему “Веселе віршознавство”.