Наукова конференція в Бердянську - Блик, О. (Слово і Час, 2014)
26-27 вересня 2013 р. в Бердянську відбулася традиційна наукова конференція, яка цього року була присвячена інтелектуальному в літературі й мала назву “Скарбниця розуму: інтелектуальний дискурс літератури”.