Наративна архітектоніка Тараса Шевченка (партитура "голосів" поеми "Відьма") - Голобородько, Я. (Слово і Час, 2014)
У статті розглянуто наративні особливості двох редакцій поеми Т. Шевченка “Відьма” та пов’язані з ними семантичні пласти.