Епістолярій як ідентифікація особистості (на матеріалі листів Івана Денисюка) - Кіраль, С. (Слово і Час, 2014)
У статті подано загальну характеристику багатої і значущої епістолярної спадщини видатного літературознавця, професора Львівського національного університету ім. Івана Франка І. О. Денисюка (1924–2009) у контексті доби як цінного джерела для ідентифікації його особистості – людини та вченого.