Поетичний світ Бориса Тенети - Дубініна, В. (Слово і Час, 2014)
У статті проаналізовано поетичні твори українського письменника Бориса Тенети, надруковані в періодичних виданнях другої половини 1920-х років. У віршах актуалізуються важливі екзистенційні, буттєві проблеми. Заглибленість у внутрішній світ ліричного героя через пейзажні картини, музичність і мальовничість оповіді свідчить про домінування імпресіоністичного стилю в ліриці автора