Категорія часу в сучасній філософській ліриці - Бабенко, М. (Слово і Час, 2014)
У статті проаналізовано категорії часу в сучасній філософській ліриці, наголошено на трьох головних тенденціях її втілення, а саме: опозиція “вічність / мить”; мотив тривання; мотив пам’яті.