Панорама української літератури кінця ХХ століття - Пуніна, О. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Констанкевич І. М. Сучасна українська література: стилі, покоління, творчі індивідуальності / І. М. Констанкевич, В. Г. Сірук. – Луцьк: Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012. – 328 с. (Серія “Посібники та підручники ВНУ імені Лесі Українки”).