Міжнародна конференція, приурочена до 150-річчя Ольги Кобилянської - Мельничук, Я. (Слово і Час, 2014)
Напередодні 150-річного ювілею письменниці Ольги Кобилянської 25 – 26 листопада 2013 р. у Чернівцях проходила міжнародна наукова конференція “Ольга Кобилянська в культурному просторі finde siècle”.