"Преподобний Нестор Печерський в історії українського літописання й агіографії" - Трофименко, Т. (Слово і Час, 2014)
15–16 листопада 2013 р. у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова відбулася міжнародна наукова конференція “Преподобний Нестор Печерський в історії українського літописання й агіографії (до 900-ліття “Повісті временних літ”)”.