Зорова поезія: від футуризму Михайля Семенка до паліндромних братчиків літературного гурту "Геракліт" - Луговик, М. (Слово і Час, 2014)
У статті йдеться про рідкісний вид новітнього письменства – зорову (візуальну, графічну) поезію. Розглянуто доробок її представників в українській, частково – зарубіжній літературі, зокрема твори М. Семенка, А. Мойсієнка, В. Барни, Ю. Зморовича.