Творчість Миколи Куліша в контексті експресіоністської "драми крику" - Ковальова, Т. (Слово і Час, 2014)
Схарактеризовано в загальних рисах особливості експресіонізму, зокрема драматургії; проаналізовано творчість митців, які зробили вагомий внесок у розвиток нової драми. Розглянуто доробок М. Куліша в контексті експресіоністської драми крику, акцентовано увагу на поняттях чужості та алієнації у творчості драматурга.