З епістолярної спадщини професора Івана Денисюка (листи до Г. Кочура та В. Чабаненка) - Кіраль, С. (Слово і Час, 2014)
У статті охарактеризовано окремі аспекти інформативно багатої та стилістично неповторної неопублікованої епістолярної спадщини Почесного професора Львівського національного університету імені Івана Франка І. О. Денисюка, які відкривають цікаві науково-біографічні факти з життя талановитого літературознавця, перекладача, фольклориста, висвітлюють його високі і шляхетні людські якості. Увазі читача пропонується листування Івана Денисюка із перекладачами та науковцями Г. Кочуром та В. Чабаненком.