Тарас Шевченко в новітній парадигмі наукового знання - Мацько, В. (Слово і Час, 2014)
У Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася всеукраїнська науково-практична конференція “Тарас Шевченко в новітніх парадигмах наукового знання”, присвячена 200-літтю від дня народження поета.