Спроба "розблокування" українського літературного експресіонізму - Анісімова, Н. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Яструбецька Г. І. Динаміка українського літературного експресіонізму: Монографія. – Луцьк: ПВД “Твердиня”, 2013. – 380 с.