Круглий стіл, присвячений 140-й річниці від дня народження М. Могилянського - Єрмашов, Т. (Слово і Час, 2014)
4 грудня 2013 р. в Інституті історії, етнології і правознавства імені О. М. Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка відбувся круглий стіл, присвячений 140-й річниці від дня народження Михайла Могилянського.