База даних результатів спостережень місячних покриттів, зібраних за 1963-2001 роки - Казанцева, Л.В.; Осипов, О.К. (Кинематика и физика небесных тел, 2002)
Створена і підтримується комп’ютерна база з місячних покриттів, які зібрала Астрономічна обсерваторія Київського національного університету імені Тараса Шевченка, виконуючи з 1963 р. обов’язки регіонального центру з координації цих спостережень. До бази увійшло понад 24 тисячі результатів спостережень 580 спостерігачів 77 пунктів на території України, Росії, Грузії, Білорусі, Молдови, Литви, Узбекистану. Зібраний матеріал аналізується та порівнюється з подібними даними світового банку.