Розподілене комп’ютерне документування голосових мовних фонограм - Кривонос, Ю.Г.; Крак, Ю.В.; Бармак, О.В.; Загваздін, О.С. (№2-3, 2008)
Запропоновано підхід для розподіленого комп’ютерного документування мовних фонограм засідань. Проведено аналіз предметної області та зроблена постановка задачі. Побудована логічна модель інформаційної системи (ІС). Реалізований прототип ІС та окреслені необхідні дослідження для створення промислової версії ІС.