Герменевтика туги, радості й жаху в поезії Т. Шевченка - Іванишин, П. (Слово і Час, 2014)
У статті автор досліджує літературно-герменевтичний потенціал поезії Т. Шевченка, водночас виявляючи художньо закодований національний сенс кількох екзистенціалів – туги, радості, жаху.