Українські письменники на сторінках періодичних видань Волині, Полісся, Холмщини та Підляшшя (1921 - 1939 рр.) - Павлюк, І. (Слово і Час, 2014)
У статті на основі архівних матеріалів комплексно досліджено публікації українських письменників в українськомовній пресі Волині, Полісся, Холмщини та Підляшшя в контексті українських і загальносвітових історичних процесів першої половини ХХ століття.