Зображальні засоби літератури бароко (на матеріалі латиномовної спадщини) - Трофимук, М. (Слово і Час, 2014)
У статті проаналізовано застосування авторами віршованих латиномовних творів XVI – XIX ст. візуальних засобів сугестії – хроностихів, акровіршів, геральдичних віршів. Ідеться також про використання у віршотворчій практиці риторичних засобів переконання реципієнта – анафор та епіфор, гри семантичними відтінками латинської лексики.