Про дитячу літературу по-дорослому - Васьків, М. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: В.В. Кизилова. Художня специфіка української прози для дітей та юнацтва другої половини ХХ століття: Монографія. – Луганськ: В-во ДЗ “ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2013. – 399 с.