Експресіонізм в обмежувальних параметрах української літератури - Тхорук, Р. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Яструбецька Галина. Динаміка українського літературного експресіонізму: Монографія. – Луцьк: Твердиня, 2013. – 380 с.