3-ті Султанівські читання. Актуальні проблеми у компаративних вимірах - Козлик, І. (Слово і Час, 2014)
24–26 жовтня 2013 р. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника (Івано-Франківськ) відбулася всеукраїнська науково-практична конференція "ІІІ Султанівські читання".