Святкування 200-річчя Кобзаря в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка - Мукан, А. (Слово і Час, 2014)
4 березня 2014 р. в Інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка відбулася Академічна дискусія “Концепти Тараса Шевченка”, організована кафедрою історії української літератури та шевченкознавства.