Емісії в спектрі Титана? - Кузнєцова, Ю.Г.; Бондар, А.В. (Кинематика и физика небесных тел, 2002)
Представлено результати спектральних спостережень супутника Сатурна Титана, отриманих за допомогою куде-ешеле-спектрометра на 2-м телескопі. В спектрі Титана зареєстрована спектральна особливість можливо емісійного походження.