Елегія Леоніда Талалая "Лиш до середини Дніпра": структура ліричного сюжету - Винник, Т. (Слово і Час, 2014)
На прикладі елегії Л.Талалая “Лиш до середини Дніпра” розглядається поетика і структура ліричного сюжету крізь призму жанру як форми авторської свідомості.