Нові знахідки текстів Григора Тютюнника - Неживий, О. (Слово і Час, 2014)
На основі нових знахідок літературних текстів Григора Тютюнника актуалізовано теоретичні поняття персональної текстології: основний текст, творча історія тексту, варіант. Уперше публікується один із варіантів новели “Сміхота”, незакінчений лист, датований початком 1965 р., записки до завідувача редакції видавництва “Молодь”.