Літературознавчий дискурс мовознавця - Бернадська, Н. (Слово і Час, 2014)
Рецензія на книгу: Пахолок З.О. Гносеологічний і онтологічний статус категорії повторюваності: мовний і мовленнєвий виміри: Монографія. — Луцьк: Вежа-Друк, 2013. — 684 с.