20-ий міжнародний конгрес із компаративістики - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2014)
З 18 по 24 липня в м. Парижі (Франція) на базі Сорбоннського університету проходив ювілейний ХХ конгрес Міжнародної асоціації компаративістики (ICLA), який відбувається кожні три роки в різних країнах світу (попередній відбувся в м. Сеулі, Південна Корея).