Ушанування 200-річчя Т. Шевченка у Пряшеві - Мушинка, М. (Слово і Час, 2014)
14 березня 2014 р. в Центрі української культури у м. Пряшеві (Словаччина) відбулася знакова цьогорічна подія – міжнародна наукова конференція “Тарас Шевченко і Пряшівщина”, присвячена 200-літтю з дня народження найвизначнішого українського поета, художника і громадського діяча.