Невідомий Сергій Кушніренко: нововиявлені твори та листи до Дмитра Донцова - Миронець, Н. (Слово і Час, 2014)
У статті розглянуто нововиявлені твори українського поета Сергія Кушніренка та його листи до Дмитра Донцова 1936 – 1939 рр., подано тексти цих листів.